GULÁŠ Z KRÁLIKA

Právě se nacházíte: Home / RECEPTY / DRŮBEŽ / DRŮBEŽ KACHNA / 



INGREDIENCE: Předek z králíka, srdce, Plíce, játra, ledvinky, 4 lžíce sádla, 1 velká cibule 1 lžíce mleté sladké papriky, sůl, 1 lžíce hladké mouky, majoránka (feferonka, mletá pálivá paprika).

POSTUP PŘÍPRAVY: Přední běhy, zbytek trupu a břicho nasekáme a vnitřnosti nakrájíme na menší kousky. Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli dozlatova, přidáme mletou sladkou papriku, maso, zamícháme a za občasného míchání opékáme. Pak osolíme, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Ke konci necháme šťávu vysmahnout, zaprášíme hladkou moukou a mícháme, aby se pokrm nepřipaloval. Potom pomalu přiléváme vodu a dobře povaříme. Okořeníme majoránkou. Kdo rád guláš ostřejší chuti, může při dušení přidat kousek feferonky nebo pálivou papriku. Podáváme s těstovinami nebo s brambory.



GULÁŠ Z KRÁLIKA GULÁŠ Z KRÁLIKA



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1418 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz